E-mail

broadway@dance-center.hu

Helyszín

1146 Budapest, Kerepesi út 26. I. emelet

A táncban elmentem a végletekig és világbajnokká váltam, mert érdekelt, hogy hogyan és miért működik a „csoda”. Arra a csodára gondolok, amely életre kelti, energiával és pozitív jelentéssel ruházza fel a kisugárzásunkat, mozdulatainkat és érintéseinket, jókedvet okoz és „varázserőt” kölcsönöz azoknak, akik e téren fejlesztik magukat.

-Salsa Levi-

Fedezd fel a Tánc Világát a Broadway Dance Center®-ben!

2011 óta a Broadway Dance Center® a tánc közösség központja, ahol számos klub, több különböző táncstílus és fitness irányzat kap otthont. Változatos programjaink és vendégtanáraink révén mindenki megtalálhatja a számára ideális órát és közösséget.

Ismerkedj meg alapító tanárainkkal!

Salsa Levi és Tóth-Laki Dóra, többszörös Salsa és Mambó világbajnokok, akik tánc iránti szeretetükkel, elkötelezettségükkel inspirálnak bennünket és lépésről lépésre segítenek felfedezni a tánc örömét, egészen kezdő szinttől a haladóig.

Nézd meg az órarendünket, hogy megtaláld óráikat, és csatlakozz bármikor, amikor készen állsz egy új kihívásra. Ha már rendelkezel a megfelelő tudásszinttel, ne habozz, csatlakozz akár év közben is!

Ha év közben szeretnél bekapcsolódni, kérjük, előzetesen lépj kapcsolatba az adott tanárral üzenetben vagy telefonon. Levi és Dóri készséggel válaszolnak kérdéseidre, és segítenek megtalálni a számodra legmegfelelőbb órát.

Felnőtt táncórák:

 • Salsa: On1 & On2 avagy L.A. style és Mambó (Levi, Zita, Ági)
 • Bachata Moderna (Levi, Zita, Ági)
 • Jazz & Flexibility (Levi)
 • Lady Style (Dóri)
 • Stiletto (Dóri)
 • Esküvői tánc oktatás, Felnőtt Salsa, Bachata, Lady style magánóra, felzárkóztatás (Ági)
 • …és még sok más egyéb stílus, amit órarendünkre kattintva tudsz megtekinteni

Találj rá a tánc örömére és tapasztald pozitív hatásait felnőtt korban is!

A tánc nem csupán egy hobbi, hanem egy életmód, amely számos előnnyel jár mind fizikai, mind mentális egészségedre nézve.

Nálunk, a Broadway Dance Center ®-ben, minden óra egy olyan kaland, amely lehetővé teszi, hogy felfedezd a saját képességeidet és határaidat. A struktúráltan felépített óráink nem csupán a technikára összpontosítanak, hanem arra is, hogy megértsd hogyan és miért működnek a mozdulatok, s a gyakorlás által sikerüljön megélni a tánc minden pillanatát, bármely életszakaszban, s felfedezni magad a tánc erejével.

Miért érdemes csatlakozni?

 • Kiváló oktatók: Tapasztalt és elismert tánctanárok vezetik óráinkat, akik elkötelezettek a fejlődésed iránt.
 • Széleskörű kínálat: Salsa, Mambó, Bachata Moderna, Lady Stlye, Stiletto, Jazz & Flexibility és még sok más stílus közül választhatsz.
 • Barátságos közösség: Csatlakozz egy támogató táncos közösséghez!
 • Bye-bye stressz!: A zene és a követendő mozdulatok sodrása, a tested irányításának totális figyelmet kívánó öröme képes „flow” állapotba hozni. Jól fogsz aludni, másnap kreatívabb leszel és hidd el, ha megszoksz egy magasabb energiaszintet, onnan nézve minden szebb, a problémák pedig egyszerűbbek. 

Kezdd el még ma!

Csatlakozz hozzánk, és légy részese a Broadway varázsának! 🙂

Kérdésed van? Lépj kapcsolatba velünk!

 • Salsa Levi:
  művészeti vezető, jazz & páros táncok, menedzsment
  Tel.: (20) 571 9050
 • Tóth-Laki Dóra:
  művészeti vezető, lady style órák, versenyeztetés, gyermek- és ifjúsági utánpótlás nevelés
  Tel.: (30) 580 8674

 • M. Ágnes Bernadett:
  Esküvői tánc oktatás, felnőtt magánóra, felzárkóztatás
  Tel.: (30) 4327803

Partnereink / vendégtanáraink órái iránt érdeklődsz?

Mielőtt részt vennél partnereink / vendégtanáraink óráin, kérjük, lépj kapcsolatba közvetlenül az adott klubbal, óraadó tanárral, hogy megkapd a szükséges információkat. Órarendünkben láthatod, hogy ki tartja az adott órát: ÓRAREND