E-mail

broadway@dance-center.hu

Helyszín

1146 Budapest, Kerepesi út 26. I. emelet

Támogasd a Tánc Jövőjét Adód 1%-ával!

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy minden korosztály számára elérhetővé tegyük a tánc örömét és fejlesztő erejét. Adód 1%-ával Te is hozzájárulhatsz ahhoz, hogy évről évre egyre magasabb színvonalú oktatást és közösségi élményt nyújthassunk.

Miért érdemes minket támogatni?

  • Tehetséggondozás: Segítségeddel lehetőséget adunk tehetséges fiataloknak, hogy kibontakoztathassák táncos képességeiket és elérjék álmaikat, megtanulják a kitartást, a szorgalmat, a csapatmunkát. A tánc segít értékes életleckéket tanulni, amelyeket egész életükben magukkal vihetnek. A Te segítségeddel ezek a fiatalok nemcsak álmaikat érhetik el, hanem erős, együttműködésre képes, kitartó személyiségekké is válhatnak.
  • Közösségi építés: Támogatásod révén fenntarthatjuk azokat a programokat és eseményeket, amelyek összekovácsolják a közösségeket, valamint minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy évről évre helyszíni fejlesztések révén egyre jobb és korszerűbb körülményeket biztosíthassunk tanulóinknak.
  • Hozzáférhetőség: Az adód 1%-a lehetővé teszi, hogy olyan gyermekek is részt vehessenek táncóráinkon, akiknek egyébként nem lenne rá lehetőségük.

Hogyan támogathatsz minket?

Szervezet neve: FUEGO Kulturális, Művészeti, Tánc- és Sport Egyesület

Adószám: 18256457-2-42

Cím: 1146 Budapest, Kerepesi út 26.

További infó: http://ado1szazalek.com/fuego-kulturalis-muveszeti…/36355

Minden hozzájárulás nagy segítség, és együtt még több álmot válthatunk valóra!

Köszönjük a támogatásodat!

Támogatásoddal nemcsak egy tánciskolát segítesz, hanem egy közösséget, amely a tánc szeretetére és az együttműködésre épít. Köszönjük, hogy részese vagy ennek az inspiráló utazásnak!

Ha bármilyen észrevételed, kérdésed van, kérjük, keresd bizalommal kapcsolattartó kollégáinkat a broadway@dance-center.hu címen, vagy a +36205719050 telefonszámon.